Regular Bell Schedule

  •  Period  Start Time
     End Time
     Length
     1st Period
     7:25 a.m.  8:25 a.m.
     60 minutes
     2nd Period
     8:30 a.m.
     9:30 a.m.
     60 minutes
     3rd Period
     9:35 a.m.
     10:35 a.m.
     60 minutes
     1st Lunch
     10:35 a.m.
     11:05 a.m.
     30 minutes
     4th Period
     11:10 a.m.
     12:10 p.m.
     60 minutes
     4th Period
     10:40 a.m.
     11:40 a.m.
     60 minutes
     2nd Lunch
     11:40 a.m.
     12:10 p.m.
     30 minutes
     5th Period
     12:15 p.m.
     1:15 p.m.
     60 minutes
     6th Period
     1:20 p.m.
     2:20 p.m.
     60 minutes
     
     

    wednesday bell schedule

     
     Period  Start Time
     End Time
     Length
     1st Period
     9:05 a.m.  9:48 a.m.
     43 minutes
     2nd Period
     9:53 a.m.
     10:38 a.m.
     45 minutes
     3rd Period
     10:43 a.m.
     11:26 a.m.
     43 minutes
     1st Lunch
     11:26 a.m.
     11:56 a.m.
     30 minutes
     4th Period
     12:01 p.m.
     12:44 p.m.
     43 minutes
     4th Period
     11:31 a.m.
     12:14 p.m.
     43 minutes
     2nd Lunch
     12:14 p.m.
     12:44 p.m.
     30 minutes
     5th Period
     12:49 p.m.
     1:32 p.m.
     43 minutes
     6th Period
     1:37 p.m.
     2:20 p.m.
     43 minutes