Regular Day

  •  

    6TH GRADE

     
     Period  Start Time  End Time  Length
     1st & 2nd Periods  7:25 a.m.  9:30 a.m.  125 minutes
     3rd Period  9:33 a.m.  10:33 a.m.  60 minutes
     Lunch  10:36 a.m.  11:06 a.m.  30 minutes
     4th Period  11:10 a.m.  12:14 p.m.  64 minutes
     5th & 6th Periods  12:17 p.m.  2:20 p.m.  123 minutes
     
     

    7TH GRADE

     
     Period  Start Time  End Time  Length
     1st & 2nd Periods  7:25 a.m.  9:30 a.m.  125 minutes
     3rd & 4th Periods  9:33 a.m.  11:06 a.m.  93 minutes
     Lunch  11:10 a.m.  11:40 a.m.  30 minutes
     4th Period  11:44 a.m.  12:14 p.m.  30 minutes
     5th Period  12:17 p.m.  1:17 p.m.  60 minutes
     6th Period  1:20 p.m.  2:20 p.m.  60 minutes
     
     

    8TH GRADE

     
     Period  Start Time  End Time  Length
     1st Period  7:25 a.m.  8:27 a.m.  62 minutes
     2nd Period  8:30 a.m.  9:30 a.m.  60 minutes
     3rd Period  9:33 a.m.  10:33 a.m.  60 minutes
     4th Period  10:36 a.m.  11:40 a.m.  64 minutes
     Lunch  11:44 a.m.  12:14 p.m.  30 minutes
     5th Period  12:17 p.m.  1:17 p.m.  60 minutes
     6th Period  1:20 p.m.  2:20 p.m.  60 minutes