Regular Day

  •  

    6TH GRADE

     
    Period Start Time End Time Length
    1st Period 7:25 a.m. 8:30 a.m. 65 minutes
    2nd Period 8:33 a.m. 9:33 a.m. 60 minutes
    3rd Period 9:36 a.m. 10:36 a.m. 60 minutes
    4th Period 10:39 a.m. 11:11 a.m. 32 minutes
    Lunch 11:11 a.m. 11:41 a.m. 30 minutes
    4th Period 11:44 a.m. 12:14 p.m. 30 minutes
    5th Period 12:17 p.m. 1:17 p.m. 60 minutes
    6th Period 1:20 p.m. 2:20 p.m. 60 minutes
     
     

    7TH GRADE

     
    Period Start Time End Time Length
    1st Period 7:25 a.m. 8:30 a.m. 65 minutes
    2nd Period 8:33 a.m. 9:33 a.m. 60 minutes
    3rd Period 9:36 a.m. 10:36 a.m. 60 minutes
    4th Period 10:39 a.m. 11:44 a.m. 65 minutes
    Lunch 11:44 a.m. 12:14 p.m. 30 minutes
    5th Period 12:17 p.m. 1:17 p.m. 60 minutes
    6th Period 1:20 p.m. 2:20 p.m. 60 minutes
     
     

    8TH GRADE

     
    Period Start Time End Time Length
    1st Period 7:25 a.m. 8:30 a.m. 65 minutes
    2nd Period 8:33 a.m. 9:33 a.m. 60 minutes
    3rd Period 9:36 a.m. 10:36 a.m. 60 minutes
    Lunch 10:39 a.m. 11:09 a.m. 30 minutes
    4th Period 11:09 a.m. 12:14 p.m. 65 minutes
    5th Period 12:17 p.m. 1:17 p.m. 60 minutes
    6th Period 1:20 p.m. 2:20 p.m. 60 minutes